Kom igång!

Här får du lite hjälp med att komma igång

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Innan vi är online och redo för att ta emot den första beställning så är det ett par steg som måste slutföras.

Du har fått ett administratörskonto registrerat på ditt mobilnummer. Med ditt nya konto loggar du in i kontrollpanelen (via en dator) för att hantera era artiklar, beställningar, rapporter, inställningar, kampanjer och användare, m.m.

Här hittar du kontrollpanelen: https://admin.happyorder.io

💳 Betalningsalternativ

Swish

För att kunna ansluta Swish till appen så måste ni ha ett "Swish för Handel"-avtal med er bank. När detta väl är på plats så aktiverar ni detta via Kontrollpanelen och Inställningar eller kontaktar supporten via mejl, chatt eller telefon så hjälper vi er att komma igång 😊

Kortbetalning

När du har registrerat ditt startpaket så skickas era uppgifter vidare till Bambora som i sin tur kommer att kontakta er för att signera ert egna kortinlösenavtal. Vill ni komma igång redan idag så kan ni använda vårt inlösenavtal tillsvidare, med begränsningen att en utbetalning sker först när ert egna inlösenavtal är på plats.

🪑 Bordsservering? (eller kanske room service)

Då behöver ni antagligen ha unika nummer till varje bord eller rum, vi kan hjälpa till att beställa och skapa QR-kods brickor i metall som ni enkelt fäster på borden. Vill ni beställa dessa så kontaktar ni supporten via chatt, mejl eller telefon. Pris: 29kr/st.

🖨 Installera hårdvaran

Server och bongskrivare behöver vara inkopplade på samma nätverk via nätverkskabel samt ha tillgång till varsitt eluttag.

🍔 Lägg in dina första artiklar

Att skapa en ny artikel är enkelt och många drycker finns redan färdig i vår databas med information samt bilder. Här hittar du vår fullständiga guide över hur du hanterar artiklar. Missa inte våra tips nedan:

Tips: Lägg inte in fler artiklar än vad ni behöver, använd gärna våra "artikelattribut" för att styra storlekar, smaker, tillval m.m.

Tips: Varje maträtt behöver inte ha en egen bild, men vi rekommenderar ett par bilder för att ge gästen en känsla av vad ni serverar.

📞 Frågor eller funderingar?

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss!

020-89 93 81 - [email protected] - eller chattbubblan här till höger.