Alla samlingarPOS
Behörigheter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nedan finns en detaljerad förklaring av vilka åtgärder som är tillåtna för varje behörighetsnivå i olika delar av POS:en.

Beställningar

Nivå 3 eller mer:

• Visa Meny > Beställningar: Tillgång till att se beställningsmenyn.

• Skriva ut kvitton: Möjlighet att skriva ut kvitton för genomförda köp.

Nivå 4 eller mer:

• Sök/Filtrera i Beställningar: Möjlighet att söka och filtrera beställningar.

• Skriva ut igen i Beställningar: Tillåtelse att skriva ut beställningskvitton igen.

Nivå 5:

• Göra Återbetalningar: Behörighet att utföra återbetalningar.

• Ta Bort Nota eller Poster på Notan: Möjlighet att radera hela notor eller enskilda poster på en nota.

Kampanjer

Nivå 1 eller mer:

• Rabatt-knapp: Använda rabatt-knappen för att tillämpa rabatter på köp.

Inställningar

Nivå 3 eller mer:

• Byta Layout: Möjlighet att växla mellan olika layouter.

Nivå 4 eller mer:

• Visa Meny > Inställningar: Tillgång till inställningsmenyn.

• Visa Meny > Kassor: Tillgång till att se och ändra information om kassor.

Nivå 5:

• Pennknapp (redigera, radera layout): Behörighet att redigera eller radera layouter.

• Flytta Plattor: Möjlighet att omorganisera gränssnittets plattor.

• Skapa Layout: Behörighet att skapa nya gränssnittslayouter.

• Byta Plats: Tillåtelse att ändra systemets platsinställningar.

Statistik

Nivå 1 eller mer:

• Visa Meny > Statistik: Tillgång till statistikmenyn för att visa affärsdata.