Beställningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här listas alla dagens beställningar, den nyaste hamnar högst upp. Klicka på datumet högst upp för att visa beställningar från en annan dag. Klicka på en beställning för mer information. Här hanteras även returer.

Beställningsstatus
grön checkruta = klar & utskriven
grön klocka = inväntar beställningar från samma bordsnummer
orange skrivare = problem med kvittoutskriften, försöker igen
orange
grå betalkort = returnerad beställning

Återbetala delar av eller hela beställningen genom att först klicka på beställningen ni vill återbetala, klicka sedan på knappen "Återbetala" och bocka i de artiklar dom ska återbetalas till gästen, gästen får en notis i telefonen och pengarna finns på kortet inom 2-4 arbetsdagar.