Alla samlingarKom igång med Happy Order
Kom igång med helt ny kortterminal
Rikard Bjerkenius avatar
Skrivet av Rikard Bjerkenius
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förberedelse

• Packa upp terminalen och laddaren ur kartongen

• Nätanslut laddaren

• Anslut laddarkabeln mellan laddaren och terminalens laddkontakt, just ovanför kameran på baksidan av terminalen.

• Låt terminalen ladda tills det den laddat till > 30% (har provat att starta upp terminal när den står på 6% och det verkar funka bra)

Starta terminal

• Tryck ner och håll in den grå powerknappen i cirka 8 sekunder tills det att skärmen släcks ner helt och hållet

• Släpp knappen

• Tryck ner och håll in den grå powerknappen igen i cirka 8 sekunder tills skärmen visar "Carbon".

• Släpp knappen

• Terminalen har startat upp när den visar "Welcome! - To get started..."

Starta uppdateringen

• När "Welcome"-texten visas på skärmen, tryck koden: 1 4 7 3 6 9

• Tryck sedan Exit application (nu visar terminalen "Terminal closed" på skärmen)

• Tryckkoden 1 4 7 3 6 9 igen

• Nu befinner du dig i menyn "System functions"

• Tryck på < längst ner till vänster

• På skärmen står nu längst upp 1. Start Application Updater

• Tryck på knappen 1 i knappsatsen

• Ange dagens kod: [Paytrim Ska Tillhandahålla ”Dagens kod”]

• Terminalen börjar nu uppdateras
    Ignorera meddelandet "Update Paused"
    Låt terminalen uppdateras, vilket tar ca. 5 minuter
    Terminalen startar om två gånger - Viktigt att den får göra det!
    Under uppdateringen kommer skärmen "Welcome - To get started..." visas några gånger. Uppdateringen är dock inte klar förrän terminalen startat om 2 gånger.
    Rör ej terminalen innan uppdateringen är helt klar.

• När terminalen startat om två gånger och det gått ca.5 minuter visar skärmen "Welcome - To get started . . ." och då är uppdateringen helt klar.