Retur av en beställning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en retur går man till Admin (kontrollpanelen) > Beställningar.

• Välj rätt dag

• Filtrera eventuellt fram beställningen (klicka på "?" för att se olika filtrerings möjligheter)

• Klicka på beställningen

• Välj "Återbetala"

• Välj vilka artiklar som ska återbetalas och hur många av varje

• Välj "Genomför återbetalning av x.xx SEK"

Swish-betalningar återbetalas på sekunden. Kort tar 2-3 bankdagar.

Om beställningen är gjort i kortterminal så måste man välja i vilken kortterminal returen ska ske i innan man kan välja "Genomför återbetalning av x.xx SEK". När man genomfört återbetalningen i Admin så kommer en retur att dyka upp i vald terminal, där ska kunden blippa eller stoppa i sitt kort för att återbetalningen ska kunna ske.