För beställning

Se vilka tjänster som erbjuds för beställningar

Gabriella Sjökvist avatar
Skrivet av Gabriella Sjökvist
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Välj att aktivera kunders möjlighet att lämna dricks på beställningen.

• Välj minsta/maxtid som kunden kan välja att beställningen ska vara klar.

• Välj att skicka sms om ordern ej är klar i tid - välj vad som ska stå.

• Välj att skicka sms när ordern gått igenom (går att ha olika för biljett/kvitto).

• Välj att skicka notis när beställningen är klar.

• Välj att tvinga kund att ange namn på ordern.

• Välj att ha ett kortare ordernummer på bongen och få endast ut en mindre lapp.

• Välj att öka white space på bong (tex ifall den sätts upp i köket).

• Välj att ändra ordning på tjänsterna i webbappen och byta namn på dessa.

• Välj att dölja tjänster - tex endast ha vissa kunder som ska se vissa tillgängliga köp.